112

Voor de derde keer in een week tijd gaat het mis aan de Eerste Wormenseweg

(Foto archief)

Voor de 3e keer in een week tijd is het raak aan de Eerste Wormenseweg in Apeldoorn. Nadat maandagavond al een woning werd beschoten en woensdagavond een ruit van de woning werd door gegooid. Is het afgelopen nacht weer raak geweest. Ook ditmaal is er een steen door een ruit gegooid.

De politie kreeg rond de klok van 02.00 uur een melding van een vernieling van een ruit aan de Eerste Wormenseweg. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen zij inderdaad een vernielde ruit aan en hebben verklaringen opgenomen van omwonenden. Aanhoudingen zijn er (nog) niet verricht, laat een woordvoerster zaterdagochtend desgevraagd weten.

Het is al maanden erg onrustig aan de Eerste Wormenseweg. Eind december werd er een auto in brand gestoken en sindsdien zijn er meerdere malen ruiten vernield van woning(en) met als hoogtepunt, het schietincident van afgelopen maandag.

De politie laat weten dat zij alle incidenten meenemen in hun onderzoek. Voor zover bekend zijn er tot op heden nog geen aanhoudingen verricht.