112

*VIDEO* Auto brandt volledig uit op Aristotelesstraat in Apeldoorn

APELDOORN – In de nacht van zondag op maandag heeft er op de Aristotelesstraat in Apeldoorn een auto vlam gevat. De auto, een zwarte BMW, brandde volledig uit.

De brandweer werd rond 03.40 uur gealarmeerd en kwam met spoed ter plaatse. Een voorbijganger zag de autobrand en belde direct 112. De brandweer was snel ter plaatse, maar bij aankomst stond de auto al volledig in brand.

De auto stond geparkeerd op een parkeerplaats bij een appartementencomplex. De oorzaak van de brand is nog onbekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

De auto is volledig verwoest. De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van de brand. De forensische opsporing zal vandaag in de loop van de dag onderzoek doen.

Derde voertuigbrand in korte tijd

De laatste tijd zijn er, nadat het een tijdje rustig was in Apeldoorn, alweer drie voertuigen in vlammen opgegaan. Niet zolang geleden brandde er in de Damhertstraat een personenauto volledig uit en werd er aan de Laan van Zonnehoeve een brandende aanhanger op tijd ontdekt. Op de aanhanger lag restafval wat de volgende dag naar de stort zou worden gebracht.