112

Twee gewonden bij ongeluk in Beekbergen, verkeer muurvast

Twee personen zijn donderdagmiddag gewond geraakt bij een kopstaart botsing op de Beekbergerweg (N786) tussen Beekbergen en Loenen. De twee gewonden zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde even na 16.00 uur nadat automobilisten moesten afremmen voor afslaand verkeer dat de Hoge Bergweg in wilde rijden. De bestuurster van de witte Twingo stond stil en de automobilist achter haar remde af. De bestuurder van een bakwagen merkte dit te laat op en botste vol op zijn voorganger die vervolgens door schoot. De hulpdiensten waaronder drie ambulances en de brandweer werden opgeroepen. Het laatstgenoemde hoefde niet in actie te komen.

De bestuurster van de witte Twingo is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Ook een inzittende van de blauwe Ford wordt per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De schade aan alle drie de betrokken voertuigen is groot. Een berger komt ter plaatse om deze af te slepen. Vanwege het ongeluk is een deel van de N786 afgesloten. Het verkeer tussen Beekbergen en Loenen staat muur vast.