112

Ongeval op Elburgerweg N309 zorgt voor veel verkeershinder

EPE/ELBURG – Door een ongeval op de Elburgerweg N309 tussen Elburg en Epe liep het verkeer op die weg behoorlijk wat hinder op. In beide richtingen stond een behoorlijke file.

Rond 11.00 uur kregen de hulpdiensten een melding binnen dat er een ongeval zou hebben plaatsgevonden waar een auto en een trekker bij betrokken waren. Beide voertuigen lagen bij aankomst van de hulpdiensten naast de weg in de berm. De trekker op zijn kop en de auto op zijn zijkant. Ook lag er nog een aanhanger op de kop in de berm. Al met al een behoorlijke ravage.

Bij het ongeval zou een persoon zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar die hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis. Een deel van de Elburgerweg was afgesloten vanwege het ongeval en dit zorgde voor veel vertraging, zowel van en naar Epe als richting Elburg. De politie regelde het verkeer langs het ongeval.

Ook de brandweer was gealarmeerd om een boom in stukken te zagen. Die was namelijk door de aanrijding omgevallen en deels op de weg beland. Agenten ter plaatse konden nog niks zeggen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.