112

Ongeluk op Meervelderweg (N302) tussen Uddel en Apeldoorn; een gewonde

Foto: Persbureau LDGFotografie

Bij een zwaar ongeluk op de N302 bij Uddel is een vrouw gewond gewond geraakt. De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde maandagmiddag rond 16.45 uur op de Meervelderweg (N302) ter hoogte van de Jachthuisweg. De hulpdiensten waaronder meerdere brandweerwagens en ambulances spoedden zich richting de ongevalslocatie en troffen daar twee zwaar beschadigde auto’s aan. Er bleek een frontale botsing te hebben plaatsgevonden. Een van de auto’s was door de botsing terecht gekomen in een naast gelegen greppel. De brandweer heeft beide voertuigen veilig gesteld.

Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de inzittenden van beide voertuigen. Een van hen, een vrouw bleek gewond te zijn geraakt. Zij werd door het ambulancepersoneel ter plekke verzorgd maar moest voor verdere behandeling en onderzoek naar het ziekenhuis worden overgebracht. Een klein kindje werd door ambulancepersoneel nagekeken ter plekke.

De N302 is vanwege het ongeluk in beide richtingen volledig afgesloten. Het verkeer tussen Apeldoorn en Uddel ondervindt vanwege het ongeluk forse hinder.

De toedracht van het ongeluk is nog onduidelijk. De verkeersongevallen analyse van de politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk. Beide auto’s zullen nadat het onderzoek ter plekke is afgerond worden afgesleept.