112

Ernstig motorongeluk in Apeldoorn, twee gewonden met spoed naar het ziekenhuis

Bij een ernstig motorongeluk in Apeldoorn dinsdagavond, zijn twee personen gewond geraakt. Het gaat om de 36 jarige bestuurder van de motor en een 21 jarige vrouw uit Rhenen, zij zat bij de man achterop. Zij zijn beide met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 19.30 uur op de Laan van Zevenhuizen, ter hoogte van winkelcentrum de Anklaar. De bestuurder van de auto, een 18 jarige jongeman wilde afslaan en zou daarbij de motorrijder over het hoofd hebben gezien. De motorrijder botste vol tegen de zijkant van de personenauto. Het tweetal op de motor kwam hard ten val en raakte gewond. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over het tweetal. Zij liepen meerdere verwondingen op en zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk werd de Laan van Zevenhuizen in beide richtingen volledig afgesloten. De politie heeft tot bijna middernacht onderzoek verricht. De auto en motor raakten bij de aanrijding zwaar beschadigd en werden na het onderzoek afgesleept door een berger.