112

Auto belandt in greppel; twee inzittenden gewond

APELDOORN – Op de Zwolseweg net buiten Apeldoorn heeft afgelopen nacht rond 02.00 uur een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij raakte twee personen gewond.

Bij het ongeval raakte een automobilist – door nog onbekende oorzaak – de macht over het stuur kwijt, ramde een lantaarnpaal uit de grond en belandde vervolgens op de kop in een greppel, tegen een tuinhekje.

De hulpdiensten kwamen groots ter plaatse. De brandweer werd opgeroepen, omdat er sprake zou zijn van beknelling. Bij aankomst bleek dit van niet. Zij heeft geassisteerd bij het ongeval, waarna zij al vrij snel retour kon. Wel raakten twee personen gewond, beide inzittenden van de auto. Zij werden behandeld door het ambulancepersoneel. Een van de twee bleek dusdanig letsel te hebben dat deze met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle is gebracht. De andere kon na behandeling in de ambulance door familie naar huis worden gebracht.

De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgesleept. De schade is groot. Voor de lantaarnpaal is een wegbeheerder in kennis gesteld, zodat deze kan worden vervangen.

Tags: